vineri, 13 decembrie 2013

Semenic,Valiug,Crivaia statiuni care dau tonul distractiei in Muntii Banatului



   
Daca esti amator de un week-end la munte si doresti o evadare din cotidian si din urban, o escapada menita sa aduca linistea si relaxarea, poti oricand ajunge in cateva ore din Timisoara, Craiova, Tg Jiu,  Drobeta-Turnu Severin ! Prin Resita, inspre Semenic! 

Zona turistinca a fost creata pentru practicarea sporturilor de iarna, fiind amplasata pe platoul Muntilor Semenic la aprox 1400 m altitudine si la o distanta de 35 km de Resita.

Statiunea Semenic este situata in vestul Romaniei alaturi de alte statiuni mai mici: Valiug, Crivaia, Secu, Trei Ape. Iarna sunt ideale pentru schi. Statiunea ofera iubitorilor sporturilor de iarna un sezon de schi ceva mai lung , din noiembrie pana in aprilie stratul de zapada atingand 50-80 de cm. Aici se afla amenajate partii de schii cu diferite grade de dificultate, de la amatori pana la profesionisti, teleschi si telescaun.
La Semenic partiile de pe platou sunt in numar de cinci. Pentru incepatori partia Semenic, Crucea de Brazi, Goznuta si doua partii grele, pentru slalom si pentru slalom urias.

Sa nu uitam de partia de schi din Valiug dotata cu telescaun si nocturna. Exista de asemenea microbuze care circula regulat intre Valiug si Semenic, astfel incat accesul la toate partiile din zona sa fie o formalitate.






Puteti cere oricand o oferta la YOYO Travel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu