joi, 12 decembrie 2013

La schi in Turcia descopera statiunea Uludag !




Uludag este o statiune montana din Turcia, punand la dispozitia turistilor peste 30 de km de partii de schi, 5 telescaune, 1 telecabina, 7 teleschiuri, chiar si elicopter care sa te urce in varful muntelui sa poti schia chiar si de la 2500 m ''linistit'' pana jos. Ce este interesant si oarecum de asteptat la turci este ca mai toate hotelurile au partie de schi proprie. Daca pana acum nu v-am convins sa fiti interesati cat de cat de Uludag, poate daca va spun ca statiunea este renumita si pentru viata de noapte, pentru dansatoarele din buric, barurile, discotecile, baile termale si mancarea excelenta veti avea alta parere.
  Sa nu mai vorbim de preturile cu mult mai ieftine decat in alte destinatii comparabile din Europa si de conceptul all inclusive care il puteti alege la mai toate hotelurile.
   Daca o sa va faceti probleme in privinta zapezii, trebuie sa stiti ca sezonul se deschide in decembrie si se termina la sfarsitul lunii martie.Drumul pana la Uludag poate fi parcurs cu autoturismul personal, statiunea fiind situata la 36 km de Bursa si la 275 km de Istanbul ...si da, puteti face o vizita si la Istanbul cu aceasta ocazie.
   Cu alte cuvinte pentru un schior pasionat Uludag poate deveni destinatia ideala!







Puteti cere oricand o oferta la YOYO Travel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu