marți, 10 decembrie 2013

Plaje ''virgine'' in Grecia zona Preveza Vrachos-Loutsa beach

 


Descoperiti plajele clasificate cu ''steag albastru'' din regiunea Epirului in Nord-Vestul Greciei.Una dintre cele mai frumoase atractii turistice este zona Preveza, care cuprinde si micile statiuni Vrachos si Loutsa.. Cele doua statiuni sunt despartite de o plaja nisipoasa lunga de 6 km unde sporturile nautice precum kite surfing, wind surfing pot fi practicate de pasionati. Multi spun ca plaja este similara cu plaja Vassiliki de pe Insula Lefkada.
   Desi la prima vedere par niste statiuni mici si izolate, trebuie sa siti ca acestea sunt ticsite de turisti, in special greci care cauta plaje de nisip, apa ca lacrima, liniste si traditionalul cu adevarat grecesc.Este putin probabil ca aici sa fii ''deranjat'' de straini intrucat nu foarte multa lume a auzit de aceasta minunata zona a Greciei.
   Preturile in zona pot spune ca ajung in extra sezon pana la 80-100 euro /camera de noapte dar puteti gasi linistit cazare in iunie poate chiar pana la jumatate lunii iulie la 30-40 euro/camera noapte. Nu recomandam pachetele cu mese incluse intrucat trebuie neaparat sa incercati preparatele cu adevarat traditional grecesti in tavernele din statiune.
   Daca veniti cu masina personala sugeram vizita in statiunile Parga sau Lchnos aflate la cateva zeci de km departare.Recomandam sejurul cu masina personala pentru ca in acest fel puteti vedea toate locurile si plajele din apropiere. Veti ramane placut suprisi de micile insule unde localnici au instalat...surpiza....va trebui sa descoperiti chiar voi daca sunteti ''buni innotatori''.
   Asfintitul este de asemenea o piesa de rezistenta putand fi vazut de pe plaja sau de la terase unei taverne.
   Vrachos si Loutsa sunt usor de gasit pe drumul ce uneste Preveza si Igoumenitsa.
 In continuare lasam pozele sa vorbeasca si sper ca veti alege aceasta destinatie in urmatoarele vacante.









Puteti cere oricand o oferta la YOYO Travel


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu